Cine sunt eu? Și eu sunt unul dintre voi!

valentin florea
O Viziune pentru Viitor Inspirată de Lecțiile Trecutului

Istoria este o poveste continuă a umanității, sunt cicluri care se repetă, fiecare aducând cu sine înțelepciunea acumulată în ciclurile anterioare.

Această perspectivă m-a motivat să mă alătur celor care s-au dedicat îmbunătățirii lumii noastre.  Da, vorbesc despre acei lideri din sfera politică care, inspirați de Nicolae Iorga, se străduiesc să lase în urmă o lume mai bună.

Îmi iubesc țara, așa am fost educat. Respect tradițiile și istoria acestui neam. Tatăl meu, bucureștean de peste patru generații mi-a insuflat dragostea față de acest oraș și cred cu tărie că, împreună, putem reda orașului nostru strălucirea de odinioară, chiar și în aceste vremuri controversate.

Formarea mea academică și profesională, începând cu Colegiul Victor Babeș și continuând cu Facultatea de Drept a Universității Româno-Americane, precum și experiențele dobândite lucrând în agenții imobiliare și birouri notariale, m-au înzestrat cu abilitățile necesare pentru a servi interesele comunității noastre. Mai mult, pasiunea mea pentru istorie m-a determinat să urmez și cursurile Facultății de Istorie, fapt care mi-a dezvoltat abilitățile necesare unui personaj care are ca scop interesele voastre.

Chiar dacă societatea din ziua de astăzi este superficială  din multe puncte de vedere, anumite virtuți nu s-au pierdut și nici nu se vor pierde niciodată, ele sunt cele care aduc demintate poporului român. Vorbesc despre simțul dreptății, curaj, onestitate și loialitate față de neam.

Cred în omul politic care se ține de cuvânt, cred în puterea omului de a lua decizii potrivite, cred în omul care este condus de conștiință, de Dumnezeu.  Cred că omul care se dezvoltă în mijlocul unei familii tradiționale este potrivit pentru a crea un mediu armonios, chiar și în sfera politicului.

Cred că omul politic trebuie să dovedească prin fapte, iar vorbele să-i susțină întotdeauna comportamentul. Dialogul politic trebuie să fie echilibrat și să țină cont de toți cei pentru care el, omul politic, acționează.

Cred că voi, locuitorii Sectorului 6, precum și ceilalți cetățeni, meritați să aveți parte de o comunicare onestă și transparentă, care să răspundă nevoilor voastre. Avem nevoie de uși deschise, avem nevoie de răspunsuri și decizii rapide, pentru a putea merge înainte, iar eu mă angajez să deschid acest drum, să mă asigur că vom merge împreună doar înainte. 

Cred că educația și sănătatea sunt pilonii principali care dezvoltă societatea, și îmi doresc ca tinerii să poată avea acces la hub-uri, școli de arte și meserii, creșe, grădinițe și spitale noi.

Visez la o Dâmboviță navigabilă și la un Lacul Morii transformat într-un punct turistic de referință. Ambiția mea este să atragem investitori serioși și să sprijinim antreprenorii mici și mijlocii, dezvoltând orașul conform vremurilor în care trăim.

Principiile nu se negociază, așa cum spunea Ion Rațiu, iar verticalitatea în politică este, în opinia mea, cea mai înaltă formă de noblețe.

„Ca să schimbăm mentalități trebuie noi să ne schimbăm." Ca să ne schimbăm trebuie să știm cine suntem și ce vrem să devenim. Pare simplu dar nu e la îndemâna oricui. Cei mai mulți se complac în postura de frunză bătută de vânt. Să ne asumăm ordinea, nu haosul!

Posted by Valentin Florea on Saturday 1 April 2023
USR/PNL = minciuni și iluzii politice!

USR+PNL = minciuni și iluzii politice! Vrem un spital în sectorul 6!!! Îl vom face noi, cei de la AUR! Pentru că suntem extrem de iubitori față de români!!!🙏🏻🇹🇩

Posted by Valentin Florea on Saturday 23 March 2024

Jos cenzura! Dreptul la libera exprimare este garantat prin constituție!🇹🇩

Posted by Valentin Florea on Wednesday 26 July 2023