O Nouă Ziuă pentru Sectorul 6: Viziunea Noastră pentru O Comunitate Înfloritoare

Construim Împreună un Sector 6 Mai Bun: O Viziune pentru Spații Verzi, Educație și Sănătate

Pe tărâmul urban al Sectorului 6, unde cotidianul îmbracă adesea haina dificultăților, o triadă de lipsuri se conturează ca o provocare majoră pentru comunitatea noastră.

De la absența periodică a apei calde, care ne amintește de fragilitatea confortului nostru zilnic, până la spațiile verzi, creșele și grădinițele care sunt mai mult un vis decât o realitate, viețile locuitorilor sunt marcate de aceste lipsuri fundamentale. Dar poate cea mai acută dintre aceste absențe este lipsa unui spital în Sectorul 6, un deficit care lasă peste 400.000 de oameni într-o stare de vulnerabilitate inacceptabilă.

În acest context, Alianța pentru Unirea Românilor își propune să fie vocea și forța schimbării. Nu doar că identificăm și recunoaștem aceste nevoi critice, dar ne angajăm să luptăm neobosit pentru a aduce soluții concrete.

Viziunea noastră este una de progres și solidaritate, unde fiecare dintre aceste lipsuri este abordată cu determinare și ingeniozitate. În special, construirea unui spital în Sectorul 6 stă la inima eforturilor noastre, simbolizând angajamentul nostru ferm de a îmbunătăți accesul la servicii esențiale de sănătate pentru toți locuitorii.

Pe acest drum, fiecare pas înainte contează. Valentin Florea Canditat AUR – Primăria Sectorului 6 

Combat triada lipsurilor din sectorul 6. Acestea sunt cele mai importante lipsuri: - lipsa apei calde, pe care o avem din când în când; - lipsa spațiilor verzi, a creșelor, a grădinițelor; - 400.000 de oameni nu au un singur spital în tot sectorul! Alianța pentru Unirea Românilor va lupta până va face un spital în sectorul 6!

Posted by Valentin Florea on Thursday 6 July 2023