Asfaltarea străzilor, o necesitate!

Prioritatea Asfaltării: Vocea Străzii Drenajului în Sectorul 6

Pentru locuitorii străzii Drenajului din Sectorul 6, București, condiția actuală a străzii lor pare desprinsă din Triunghiul Bermudelor – o zonă unde bunul simț și intervențiile infrastructurale par să dispară. Cu un drum plin de gropi și lipsit de asfalt, pericolele la adresa siguranței pietonilor și a conducătorilor auto sunt omniprezente, adăugându-se la nemulțumirea generală provocată de poluarea accentuată din zonă.

Este important ca Primăria Sectorului 6 să recunoască necesitatea urgentă a asfaltării străzii Drenajului și să acționeze rapid pentru a remedia această situație. Comunitatea așteaptă soluții concrete și intervenții eficiente pentru a transforma acest drum într-unul sigur și curat, reflecție a unei administrații care își asumă responsabilitățile față de toate zonele pe care le guvernează, nu doar cele mai vizibile sau populare.

Sectorul 6 nu se limitează la un singur cartier; este timpul ca toate străzile sale, indiferent de locație, să primească atenția și îngrijirea necesară pentru a reflecta standardele pe care comunitatea le merită.